Om människor var som hundar

Vi vet alla att vi är djur, oavsett hur civiliserade vi är. Vi är våldsamma, giriga, promiskuösa, impulsiva och väldigt snabba med att prioritera att rädda vårt eget skinn. Självklart, hur annars skulle vi kunna överleva? Men innan du klankar ner allt för mycket på vår egen djurart, tänkte jag demonstrera hur mycket värre det skulle kunna vara.




1. Glöm Handskakingar


För att är man en hund är det inte så man hälsar. Och om du inte bara vill ta reda på hur den person du träffar doftar genom en närgången undersökning, kan du ju också hoppa direkt till att börja slicka på den andra personen. Statistik talar för att du vill, 78% av alla bloggläsare har en inre brinnande önskan om att slicka på främlingar. Resterande 49% läser inte bloggar, men slickar på främlingar ändå.*




2. En jädra massa sex

Det skulle inte vara konstigt att kasta sig över första bästa främling och påbörja en intensiv förökningsprocess. Ingen skulle ha något emot att du gör det offentligt, heller. Faktisiskt så skulle det vara din plikt gentemot moder natur, du måste ju säkra din egen ras överlevnad.





3. Omedelbart våld, starkast överlever


Det är inte förens nu som de negativa sidorna kommer fram. Känner du dig lite svag? Ajdå. Om du inte satt i ditt trygga hus framför din dyra dator just nu, utan verkligen levde en vidhundsliv skulle du ha ett problem. Du skulle kunna bli dödad snabbare än du hinner säga "jag undrar om det här blogginlägget kommer innehålla något diagram?"




Har du någonsin lagt märke till hur konstigt det vore om vi var som hundar, och gick längs en gata, och så plötsligt ställer sig håret i vår nacke upp för att en hanmänniska passerar! Oh no, han går där på andra sidan, det är bäst att du attackerar honom för att du inte gillar honom! Du har aldrig mött honom förut, han har inte ens provocerat dig genom att kolla på dig, du bara hoppar på honom.


Jag gjorde en undersökning med 3.456789 personer**, och här är statistiken. Jag ställde frågan: Skulle du hellre vilja vara en hund än en människa?





*Med reservation för statistiska felaktigheter
**Med reservation för statistiska felaktigheter




//Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar