Kaka?

Är det något jag lärt mig i skolan är att rita diagram. Livet kan verkligen sammanfattas i ett diagram. Eller livet, jag menar humöret, sorry, vart lite fel där. PMS får en på fml mode må jag säga. an tar en kaka, allt blir bra, 2 sek senare är man nere på tpl igen då man frågar sig vart fan kakan tog vägen. Man hämtar en till allt blir bra. Efter veckan klagar man på "mens mage" men va fan, alla vet att du har tjockat dig och ätit extra skyll på mensen du, men snart sitter du där fet som fan i soffan och dregglar efter Zac Efron som nu bara flyger längre bort ju fulare du blir. Man sjunker ner i soffan lite till, och äter lite mer.

Detta var "verkligen inte" ett inlägg för att jag skulle få visa min obesvarade kärlek till Zac Efron.
Jag menar, kolla på honom? *dreggel* (inte alls patetiskt)

hanna

Den första rappen

Efter 28656789* skämt om statistik undrar jag hur länge till jag kommer undan med det. Grejen är den att det är helt okej att skämta om statistik, ingen blir upprörd. Nyckeln till humor ligger i att driva med något- och då måste man hitta något som det är okej att driva med. Jag har ett hjärnspöke som tjatar om att jag ligger i trubbel när jag skämtar elakt om något. Sedan minns jag hur bitter jag är och så har jag inte längre några problem med att vara elak.

Men så igen, finns det något ganska smaklöst med att vara elak. Visst, nyckeln till humor är fortfarande att driva med någonting, men det lämnar mer dörrar öppna än att rätt och slätt trycka ner folk. Ibland driver man med folks förväntningar- du förväntar dig att saker ska vara på ett visst sätt, och när en referens görs till det på ett överraskande sätt i samband med att du uppfattar det som bekant har vi... BAM, HUMOR!

BITCHES BE TRIPPING WHEN I SHOW U HOW IT'S DONE, LIKE MY SWAG WHEN THE BOYS GET SHOT OVER LIKING WHAT I WRITE, I'M A RAPPER AND MY TEXT IS DAMN CAPS LOCK 'CAUSE RAPPERS ARE QUITE AGGRESSIVE, U KNOW

Här följer den sanna historian om hur rappen uppfanns, featuring guy 1 och guy 2 som jag till och med la in en liten bild på. Och med sanna historian menar jag att jag hittade på den medan jag egentligen önskade att jag kunde dra fler skämt om statistik.

Så... lagt märke till hur rapplåtar rimmart? Det är för att i begynnelsen var alla rapplåtar en dikt.












Stereotypisk svart kille nr. 1








Stereotypisk svart kille nr. 2



GUY 1: Hey man, my bro, whats up?
GUY 2: BRO! IM SO GLAD TO SEE U GIVE ME A HUUUUUG :D. U know, everythings fine, just fine. I'm taking these classes in poetry, and now I just can't stop thinking of how beautiful the sky is, or how much my girl reminds me of the sun n stuff. U know, beautiful stuff.
GUY 1: So, u like, rhyme n stuff?
GUY 2: Yeh, and i get all naked n stuff.
GUY 1: What?
GUY 2: Wanna hear a poem? It's about how mad I am at the world and my ex, u know Latisha?
GUY 1: Yeh, dat bitch. But u gotta love that ass. Sure, I wanna hear your poem, bro.
GUY 2: *tar upp en skrynklig papperslapp ur bakfickan, och en pistol, en kniv och en crackpipa ramlar ut* *Harklar sig* Bitch, u owe me money, money, money, can't stop thinking bout them money. So I'll come to your house with a AK-47, honey. Shut upp n*gga, u aint seen nuthin yet, imma BURN YOUR HOUSE DOWN THEN MY FUTURE IS SET.
GUY 1: Dude, you're screaming. Why? U mad bro?
GUY 2: I've been pretty upset lately, yes, I'm glad you asked. U know, society and other n*ggas just get me down, man. Here's the rest of the poem. U listenting? U hear what I'm saying? *Harklar sig igen* So, it's prison after that, right after my crime. I'll be pennyless and troubled owning nothing but time. I AM SAD AND MY LIFE IS SH*T, LATISHA WHY YOU LEFT ME I AM LONELY BUT MUSCULAR AND FIT.
GUY 1: Dude, it really does rhyme. And I like how you're all aggressive n stuff, it's like you're really expressing how you feel wit that poem. Let me try. *Harklar sig* MONEY MONEY MONEY, LADIES LADIES LADIES CAUSE I LIKE LADIES. Well, it doesent rhyme, but I sure can say it fast.
GUY 2: OMG stereotypical black guy number one, we should totally sing songs like this!
GUY 1: OMG thats brilliant!!!

/Caroline

*Med reservation för statistiska felaktigheter

Om människor var som hundar

Vi vet alla att vi är djur, oavsett hur civiliserade vi är. Vi är våldsamma, giriga, promiskuösa, impulsiva och väldigt snabba med att prioritera att rädda vårt eget skinn. Självklart, hur annars skulle vi kunna överleva? Men innan du klankar ner allt för mycket på vår egen djurart, tänkte jag demonstrera hur mycket värre det skulle kunna vara.




1. Glöm Handskakingar


För att är man en hund är det inte så man hälsar. Och om du inte bara vill ta reda på hur den person du träffar doftar genom en närgången undersökning, kan du ju också hoppa direkt till att börja slicka på den andra personen. Statistik talar för att du vill, 78% av alla bloggläsare har en inre brinnande önskan om att slicka på främlingar. Resterande 49% läser inte bloggar, men slickar på främlingar ändå.*




2. En jädra massa sex

Det skulle inte vara konstigt att kasta sig över första bästa främling och påbörja en intensiv förökningsprocess. Ingen skulle ha något emot att du gör det offentligt, heller. Faktisiskt så skulle det vara din plikt gentemot moder natur, du måste ju säkra din egen ras överlevnad.





3. Omedelbart våld, starkast överlever


Det är inte förens nu som de negativa sidorna kommer fram. Känner du dig lite svag? Ajdå. Om du inte satt i ditt trygga hus framför din dyra dator just nu, utan verkligen levde en vidhundsliv skulle du ha ett problem. Du skulle kunna bli dödad snabbare än du hinner säga "jag undrar om det här blogginlägget kommer innehålla något diagram?"




Har du någonsin lagt märke till hur konstigt det vore om vi var som hundar, och gick längs en gata, och så plötsligt ställer sig håret i vår nacke upp för att en hanmänniska passerar! Oh no, han går där på andra sidan, det är bäst att du attackerar honom för att du inte gillar honom! Du har aldrig mött honom förut, han har inte ens provocerat dig genom att kolla på dig, du bara hoppar på honom.


Jag gjorde en undersökning med 3.456789 personer**, och här är statistiken. Jag ställde frågan: Skulle du hellre vilja vara en hund än en människa?





*Med reservation för statistiska felaktigheter
**Med reservation för statistiska felaktigheter




//Caroline

Awkward moment

Sitter i en av datasalarna i skolan och försöker få något gjort. Hela salen är dessutom full med massa killar som sitter och spelar nått pang pang spel som "teknikarna" lyckats ladda ner på skolans närverk.
To the point: That awkward moment när jag sitter på Facebook och killen brevid addar mig som vän. Jag vill tillägga att allt är tyst och ingen säger ett ord eller ens kollar på varandra. Jag nekar och går sedan sakta ut ur rummet.

Nu när vi ändå är inne på skola kan jag ju berätta glatt att det här är jag i nuläget:
//Hanna

Filmtips: Dinner for schmucks

I ett försök att stryka över hur jag brutalt klankade ner på tyskar och Hanna i föregående inlägg, hade jag tänkt göra ett helt nytt inlägg och utgå ifrån att allt dumt jag nåonsin sagt glöms bort så fort jag säger någonting nytt.


Och om du håller tummarna för att jag kommer vara ännu mer retarded* för ditt nöjes skull, ja, vem vet? Hur får vi reda på det? Jo, statistik så klart. I slutet av inlägget analyserar vi innehållet och hur efterblivet det var.





Dinner for Schmucks**




Ja, till och med hans leende är komiskt. Man bara vet det genom att kolla på honom: den här mannen haffar brudar.



Skådespelare: Steve Carell och Paul Rudd. Utgiven: 2010. Genre: Komedi



When he finds out that his work superiors host a dinner celebrating the idiocy of their guests, a rising executive questions it when he's invited, just as he befriends a man who would be the perfect guest. ***


Först av allt slår det mig som märkligt hur pass mycket hat den här filmen mottagit från amerikanska filmnördar, när den trots allt uppfyller krav nummer ett när det kommer till filmer: att vara underhållande. Men tydligen är amerikanarna inte lika lättcharmade av en välskriven film som de är av Jersey Shore. Lustigt, för att karaktärerna i både film och den där tvserierna håller sig på ungefär samma iq-nivå. Vad jag gillar särkilt med Jersey Shore är hur jag inte kan göra någon graf över hur deras strukturerade tankeförmåga förändras i takt med ökad alkoholkonsumtion: den förblir densamma oavsett hur mycket de häller i sig! Det är ett vetenskapligt fenomen som bara kan återfinnas i Guidos och gnagare, och någon borde föra statistisk över det. (Jag! Jag kan föra statistik över det!)


Men du vill veta om du borde kolla på den här filmen eller inte. Och du borde se den, helt klart, för att vet du vad? Den är inte bara rolig och smart och kreativ, den är söt också. Vår schmuck är den typen av person som gör konst av döda möss. Alla på en gång nu: awwwwww.


Här är en piechart. Piechart är engelska för... pajkarta? Det är så att du ska veta var pajen finns i kylskåpet. Jupp, det är 75%**** bättre än diagram, för att man slipper vara hungrig.

*Retarded är ett ord på engelska

**Dinner for schmucks är också på engelska, alltså ett annat språk än svenska

***Det finns en jättebra hemsida för dig: http://translate.google.se/#

****Med reservation för statistiska felaktigheter


Caroline


Inte bitter jag inte


Har ni tänkt hur jävla ful denna symbol egentligen är?
Det finns en kille, låt oss kalla honom för Nils. Eller nej vi tar Lucas istället, de är bra för jag känner ingen Lucas så ingen kan koppla de, utmärkt.
Lucas iallafall ska få en rejäl "taste of his own medicine". So watch out bitch I'm coming
Men jag är inte bitter! jag är inte bitter... inte alls bitter





//Hannusch

Det här med kärlek


Ja, fan vad alla vill söka kärleken. Förstår inte hur dom orkar? Men ska pröva något som jag läst ska få en på "kärlekshumör", nämligen att äta en kärleksmums! Va tvungen att åka till ICA och köpa ett lager till mig, ska nog bjuda Carro på en med.
Först tänkte jag egentligen "vafan?" men sen när jag tänker på de, kakan heter ju trots allt kärleksmums? Det måste ju ligga något bakom namnet

Allt vi vet om Tyskar

Jag kommer att spendera resten av mitt liv med att undra över hur det kommer sig att vi har en läsare från Saudiararabien.

Jag säger inte att vi säkert kommer iväg till Berlin, men vi jobbar på det. I väntan på denna resa tänkte jag att vi kunde summera ihop allt vi vet om Tyskar just precis nu, innan vi ens varit i Tyskland. Jag tänkte undvika det där känsliga ämnet andra världskriget, med respekt för alla Tyskar som inte är Hitler. Och det är en ansenlig mängd som inte är Hitler, faktum är att ingen av dem är Hitler. Vi kan ju konstatera med säkerhet att en var mer än tillräckligt. Hitler, alltså, intee en tysk. Tyskar är helt okej. De gillar alkohol.

Här är en drinklek för dig: ta en shot varje gång följande ord dyker upp: tysk, tyskar, tyskarna eller Tyskland. Huh? Huh? Då måste du läsa min blogg full. Gud vad kul vi kommer ha! ---> drink \~/

Det Tyska Folket




Faktum 1: De gillar alkohol. Väldigt mycket. (Och bröst, kan vi lägga till bröst?)




Om vi utgår från att hela Tyska befolkningen inte är killar, kan vi fortfarande påstå att faktum 1 sämmer. Jag kan inte tänka på Tyskland utan att tänka på ölglasen damerna här ovan håller i. Det är det första som dyker upp när man googlar Tyskland. Till och med innan en bild på Hitler dyker upp!

Faktum 2: De gillar inte att man tar upp Hitler.

Jag ska hålla käften om det där nu.

Faktum 3: De erövrar turistorter

Jag säger inte att Tyskar har en fallenhet för att vilja erövra saker eller så (det här är inte en referens till Hitler, jag lovar) men... det finns de här turistorterna som är så tyska att de är tyska. Turistorterna är tyska, om ni förstår vad jag menar. Var de än ligger i världen. Jag googlade "german tourist egypt" och en massa bilder på hajar dök upp. Coincidence? I think not.*






Faktum 4: De är mer öppna (och knäppa) än svenskar



Det här är lustigt för att det här påståndet gäller alla som inte är svenskar. Men så lär man känna svenskar på djupet och så fattar man att, ja, de är nog rätt knäppa ändå. Det verkar vara ett mänskligt tillstånd, när jag tänker efter. Vet ni vad? De här blogginlägget är bland de mer poänglösa saker jag gjort. Ska vi lägga in ett diagram? Vi lägger in ett diagram. Jag har inte heller nämnt Hitler någon gång i det här inlägget.



Här är vad inlägget består av:

*Det där skrevs på engelska, det är ett annat språk.

Helt plötsligt gick väldigt mycket tid

Visst, vi har kört det här racet förut men vi är äldre nu. Vilket går att översätta med: ja, vi är samma idioter som förut fast vi har varit med om fler saker och sett fler saker, och det gör oss 24% mer intressanta.* En annan sak som gör oss mer intressanta den här gången är att jag hade tänkt vara mer ärlig, mestadel på grund av att den delen av min hjärna (lobotom humorous frontalis) som konstruerar lögner fick sig ett rejält slag i en fight om en kaka med Hanna. Jag var förkrossad fram tills det visade sig att det var en russinkaka och inte en chocolate chip, så jag har kommit över det där nu.**

Ja, du har tillåtelse att kommentera på bloggen, men om det inte handlar om mat, var världens bästa fest ligger eller Justin Bieber lär inte Hanna vilja läsa din kommentar, och om din kommentar inte är åtminstone måttligt underhållande lär väl inte jag heller läsa den.

För er som undrar om texten på den här bloggen alltid kommer vara så här osammanhängande, oroa era inte. Den blir mer strukturerad ju längre ifrån alkohol som jag kommer. Faktum är att jag har ritat upp ett diagram för att illustrera detta:

Nej, jag tror inte att Hanna förstår det här diagrammet. Ibland känns det som om jag mobbar Hanna, men så minns jag att hon nog inte är smart nog att fatta det och livet går vidare som vanligt och jag fortsätter att vara en cranky bitch.

*Med reservation för statistiska felaktigheter

**Ja, allt det där var påståenden som tänjer på gränsen till vad som är sant, eller ”lögner” som det också kallas ibland, beroende på hur bitter man är.

....2 år senare


Sist vare 2009 jag skrev här i bloggen. Gick fan i grundskolan och hade nollkoll på livet? Hahah vem försöker jag lura, har inte direkt någon koll nu heller, men ah hoppas ni fattar vinken.

Kan ju berätta lite som ni missat under dessa två år:

Blivit "mörkhårig" /rött/brun -asså jag vete fan vad jag ska kalla de, fult som fan men jag klagar inte!
Pojk drama, gymnasiet, men jag håller mig fortfarande kvar med Carro den söta.
Em.. något mer, JA JO juste, mina ögon har växt som fan? ja ni ser på bilden, absolut inte photo booth?

Juste, lite kul att se att vi faktiskt har en läsare från saudiarabien? välkommen hit kompis, Så att du förstår betyder du lika mycket som alla andra läsare (så tack googletranslate för att du finns!) يا رجل، كنت لا تحصل على هذا الحق؟
Vi har fortfarande som ni minns, RANDOM varning på hög nivå babe's //Hanna